featured

Konačište “Pepa”-  poseduje 20-godišnje iskustvo u organizovanju rekreativnih nastava, škola u prorodi, priprema sportista  ( kondicione i visinske pripreme ) – veliki ugled u tom poslu stečen je zahvaljujući odličnim uslovima za smeštaj, bogatom  i šarolikom jelovniku koji je prilagođen uzrastu gostiju i dobroj organizaciji  osoblja. Odlični uslovi za decu ( predškolskog i školskog uzrasta ).

Smeštaj u konačištu u komfornim 1/4 sobama sa prizemnim krevetima ( svaka soba poseduje kupatilo ). Ukupan kapacitet 140 mesta na 4 nivoa spratnosti.

Svi podovi  u prostorijama u kojima borave deca su prekriveni tepisonom tako da nema opasnosti od klizanja i padova.

Restoran sa 150 mesta, sala za dnevne nastavne i večernje programe, kao  sve   prostorije za smeštaj, ishranu i zabavu se nalaze u istom objektu. Sala za animaciju je posebna prostorija koja ima svu opremu neohodnu za izvođenje nastavnih i zabavnih aktivnosti ( skolaska tabla, projektor, platno, tv, flip cart ). U neposrednoj blizini nalaze se sportski tereni i zahvaljujući atraktivnoj lokaciji sve staze za šetnju prolaze pored objekta.

Rekreator ( animator )- obezbeđen i  prisutan je u objektu 24 sata.

Rekreator-animator organizuje sve aktivnosti dece od 10 do 22 sata ( u sali za animaciju, na obliznim sportskim terenima ili odlazak u setnje koji je svakodnevan).

Lekara obezbeđuje korisnik usluga, dok objekat daje gratis smeštaj za istog.

Konaćište ” Pepa ”  i hotel ” Pepa “su odlični objekti za smeštaj ekskurzija jer u prečniku od 40 km nalaze se najatraktivniji lokaliteti za posete učenika  ( Brankovina, Valjevo, Manastiri Ćelije i Lelić, Etno park Terzića avlija, Potpećka pećina, Ovčarsko-kalblarska klisura, Struganik, Ravna gora, Vrujci, Orlovo gnezdo, Narodni muzej Valjevo, rodno selo Knjaza Milosa Dobrinje … ).

Referentna lista osnovnih škola i predškoslih ustanova, u intervalu od septembra 2002. godine do oktobra 2013. godine – Pogledajte ovde