SEMINARI, TRENINZI, OBUKE ZAPOSLENIH i TEAM BUILDING
– svi ovi programi se koriste sredstvo za poboljšanje motivacije zaposlenih, postalo je takoreći obaveza za svako preduzeće sa vizijom. Idealan je za ljude koji moraju sarađivati i raditi sa drugima da bi se postigli ciljevi firme. Timski rad je ključni pojam team buildinga.

Ovi programi mogu varirati od onih zabavnih karaktera do programa oblikovanih u saradnji sa psiholozima, stručnjacima iz raznih oblasti, a sve u zavisnosti od želja i potreba Vaše kompanije.
Aktivnosti su zamišljene tako da razvijaju sposobnosti pojedinaca, zajedništo, takmičarski duh i jačaju poverenje među učesnicima. Sve aktivnosti se uglavnom odvijaju u prirodi, okolini koja je sasvim različita od svakodnevnog okruženja.

Hotel “Pepa”, Vam stoji na raspolaganju kao mesto gde možete udobno smestiti Vaše zaposlene, po povoljnim cenama, organozovati im razne sportsko-rekreativne aktivnosti, uz profesionalnu pomoć hotelskog rekreatora ili/i iskoristiti postojeće sale i organozovati razna predavanja i prezenatcije a da pri tom ne mislite o potrebnoj opremi za realizaciju istih. Hotel ima nekoliko sala, ineternet, flip ćart, projektor, platno, štampače, skener, faks…

Sve ovo uz činjenicu da smo od Beograda udaljeni samo 120 km ( manje od 2 sata vožnje ), na nadmorskoj visini od 1000 m, hotel srednje kategorije ( dakle, ne previše skup ) uz domaćinsku atmoferu, visok novo usluge, omogućiće Vašim zaposlenim potreban komfor i sve preduslove da za kratko vreme “napune baterije” i vrate se redovim poslovnim zadacima spermniji i motivisaniji….