01
Hotel “Pepa” ** ( 2 zvezdice )

” Zadovoljan gost je najbolji gost “!!!

Ako se odlučite za smeštaj u “Pepi”, napravićete odličan izbor, jer:

– Bićete smešteni u hotelu koji se nalazi na najatraktivnojoj lokaciji na Divčibarama

– Odnos kvaliteta smeštaja i usluga u odnosu na cenu koju ćete platiti , je zasigurno najpovojlniji na Divčibarama

– Odlična higijena, kvalitetna usluga, bogat jelovnik, šarolika ponuda vinske karte

– Sve usluge smeštaja i ishrane možete platiti i do 100 dana na odloženo čekovima građana…… Dobro došli!!!

Hotel “Pepa” je godinama prisutan na našem turističkom tržištu i na njemu postiže zapažene rezultate. Udružili smo porodično znanje i iskustvo, entuzijazam, nepresušnu radnu energiju, red, rad i disciplinu. Verujemo u Boga i u porodicu, jer “ako je Bog uz nas, ko će protiv nas”.
Hotel se nalazi na najatraktivnijoj lokaciji na Divcibarama na udaljenosti manjoj od 100 m od centra i pored same ski staze “Centar”, tzv tanjirače, ušuškan u borovoj sumi, već dugi niz godina svojim gostima pruža usluge smeštaja i ishrane uz slogan “Zadovoljan gost je najbolji gost ” !!!

Raspolaže sa 22 sobe ( 1/1, 1/2 i 1/2 + pom ) sa kupatilom (tuš kabina), tv, telefonom i internet konekcijom (bruto površina sobe je 17 m2), kao i sa 1 poluapartmanom povrsine 28 m2, sa ukupnim kapacitetom 60 ležaja.

U okviru hotela radi pansion sala, a la carte sala, sala za sastanke, mala sala, mini kafe bar, mini tv sala, menjačnica, recepcija.
Restoran sa kuhinjom u kojoj se pripremaju brojni domaci i internacionalni specijaliteti uz veliko iskustvo i tradiciju vlasnika dugu vec 40 godina, garantuju Vam nezaboravan gastronomski dozivljaj.

Hotel raspolaze i sa salom kapaciteta do 50 mesta koja je idealna za odrzavanje seminara, predavanja i prezentacija jer poseduje svu neophodnu opremu.

Za razliku od velikih i standardizovanih hotela u hotelu ” Pepa ” preovladava domacinska, topla atmosfera, gde se svakom gostu ukazuje dovoljno paznje. Pri tom hotelu ” Pepa ” ostali hoteli na Divicbarama mogu pozavideti na organizaciji, higijeni, kvalitetu usluge i smeštaja….

Vlasnici hotela porodica Ilic Vas poziva da im ukazete cast i budete njihovi gosti, ucinice sve da i Vi budete njihov najbolji gost!

Dobro dosli!!!

Diplome i zahvalnice!