20190315_140954

Konačište “Pepa” ( nekategorizovan objekat ),  nalazi se neposredno pored hotela „Pepa“., na manje od 200 m od centra.

Ukupan kapacitet je  35/4 soba sa kupatilom.

Konačište ima odlicno grejanje u toku zimske sezone. Neke sobe imaju tv. Svi kreveti su prizmeni. Konačište je pre svga namenjeno za smeštaj dece ( predškolskog, osnovnoškolskog uzrasta ), mlađih sportista, grupa.

Veliki ugled uživa u sferi dečijeg turizma odnosno posebno je cenjen na domaćem turističkom tržištu kao objkat sa odličnim uslovima za realizaciju rekretivne nastave i ekskurizija. Tj smeštaj grupa učenika.

Pored komfornih četvorokrevetnih soba, konačište ima salu za obroke ( trpezariju ) sa 140 mesta, kao i salu za animaciju , površine 250m2.

Konačište svojim individualnim  gostima nudi izuzetno povoljne uslove smeštaja uz ishranu u restoranu hotela „ Pepa “.

Svi gosti sobe u konačištu nogu iznajmiti po jako povoljnim cenama kao 1/2 ili 1/3 sobe.

Konačište ” Pepa “-  poseduje 15- godišnje iskustvo u organizovanju rekreativnih nastava, škola u prorodi, priprema sportista  ( kondicione i visinske pripreme ) – veliki ugled u tom poslu stečen je zahvaljujući odličnim uslovima za smeštaj, bogatom  i šarolikom jelovniku koji je prilagođen uzrastu gostiju i dobroj organizaciji  osoblja. Odlični uslovi za decu ( predškolskog i školskog uzrasta ).

Smeštaj u konačištu u komfornim 1/4 sobama sa prizemnim krevetima ( svaka soba poseduje kupatilo ). Ukupan kapacitet 140 mesta na 4 nivoa spratnosti.

Svi podovi  u prostorijama u kojima borave deca su prekriveni tepisonom tako da nema opasnosti od klizanja i padova.