У почетку је био краљ. Из својих мисли је призвао Празнину. Једним погледом створио је свет. И од шапата нас је створио. Свет какав је био нестао је нестанком Краља.

Као луталица изгубљеним земљама, на вама је да спојите комадиће стварности и пратите пад цивилизације кроз борбу засновану на вештинама, иновативну платформу отвореног света и сведочења преживелих… неки веродостојнији од других.

Можете посетити веб локацију за још невероватних игара: skidrowcodex

ЕТЕРИЧКА ИСТРАЖИВАЊА И ЕПСКА БОРБА

Морате да лутате уништеним континентом са неиспричаним причама и моћним непријатељима. За оне који храбро прате његов пут, свет Хипноса садржи многе тајне, од којих ће вам неке помоћи на вашем путу, а друге осветљавају пут који је довео до вашег постојања.

Искусите прецизну борбу и 2.5Д платформирање у сложеној, разгранатој нарацији у реалистичкој акционој авантури Разбијени – Прича о заборављеном краљу. Јеси ли спреман, странче?

ФУНКЦИЈЕ:

НОВИ СВЕТ ЗА ОТКРИТИ:

Истражите величанствени полуотворени свет са разгранатим стазама и мистериозним тајнама. Свака нова зона прича причу кроз запањујућа уметничка дела и педантан дизајн.

МОНСТРУОЗНИ НЕПРИЈАТЕЉИ КОЈЕ СЕ ПОРАЖУЈУ:

Гледајте своје противнике, предвидите њихове покрете и користите сопствене нападе против њих. Пребаците се између борбе мачевима и бацања чаролија на даљину да бисте доминирали бојним пољем и искусили беспрекорне прелазе између пуне 3Д и 2.5Д борбе.

БАЈКА КОЈА СЕ СТВАРА 10 ГОДИНА:

Разбијени универзум је кулминација више од деценије маште и креативности: епска стварност коју су креирали умови Редлоцк Студио-а. Тале оф тхе Форготтен Кинг је само први корак у свет Хипноса, а већ је планирано још игара.

СОПСТВЕНА ИСТОРИЈА:

Нису сви преживели Хипнос вредни поверења: док ће вам већина њих помоћи на путу, постоје они који желе да вас искористе за своје сврхе. Свет ће памтити изборе које сте направили током своје авантуре, а само они који су фокусирани и посвећени видеће истину иза себе.

КОНСТАНТНИ НАПРЕДАК:

Било да се ради о борби или истраживању, Луталица ће еволуирати. Како одлучите. Са својим ограниченим ресурсима, да ли ћете повећати своју моћ или открити још једну истину о Хипносу? Купити ново оружје или повећати вештичарење? Избор је ваш, али пажљиво бирајте: не може се сваки пут изабрати. „Путовао сам заборављеним стазама данима, недељама и месецима да бих стигао до Палате Хиљаду врата.

Место где је владала само тишина. Тамо где је ветар престао и плима се повукла са Великим расцепом. Греат Департуре. И ево ме, обавијен маглом сећања на прошлост и будућност, стојим на овом митском месту које је остало непомично.

Једино место које је било ко у Хипносу могао пронаћи без карте и компаса док је краљ још владао. И сећам се тишине у души. Горке капи кише на ветру.

ИНФОРМАЦИЈЕ О ИГРЦИ

  • Наслов игре: Сломљено – Прича о заборављеном краљу
  • Жанрови игара: Акција, Авантура, Индие, РПГ
  • Програмер игре: Редлоцк Студио
  • Издавач: Редлоцк Студио
  • Датум објаве: 08. децембар 2022
  • ВЕЛИЧИНА ДАТОТЕКА: 1,33 ГБ

Линк: SHATTERED TALE OF THE FORGOTTEN KING UPDATE V20210514-CODEX