ATRAKTIVNA LOKACIJA

Konačište Pepa

Smeštaj na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Divčibarama!!!
Konačište „ Pepa “ (nekategorizovan objekat), nalazi se neposredno pored hotela „Pepa“, na manje od 100 m od centra. Ukupan kapacitet konačišta je 140 ležaja u komfornim 1/4 sobama sa singl-klasičnim krevetima.

Konačište Pepa

Usluge ishrane se koriste u hotelskom restoranu.

Švedski sto.

Konačište pepa - četvorokrevetna soba
Konačište pepa - četvorokrevetna soba

Veliki ugled uživa u sferi omladinskog turizma odnosno posebno je cenjen na domaćem turističkom tržištu kao objekat sa odličnim uslovima za smestaj i realizaciju vanastavnih skolskih aktuvnosti ( rekretivne nastave i ekskurizija ), za pripreme sportista ( kondicione i visinske pripreme ) i smeštaju dece predškolskog uzrasta – veliki ugled u tom poslu stečen je zahvaljujući odličnim uslovima za smeštaj, bogatom i šarolikom jelovniku koji je prilagođen uzrastu gostiju i dobroj organizaciji osoblja.
Pored komfornih četvorokrevetnih soba, konačište ima trpezariju sa 140 mesta, kao i salu za animaciju , površine 250m2. Konačište svojim individualnim gostima nudi izuzetno povoljne uslove smeštaja uz ishranu u restoranu hotela „ Pepa “.Svi gosti sobe u konačištu mogu iznajmiti po jako povoljnim cenama kao 1/2 ili 1/3 sobe.

Svaka soba poseduje kupatilo, tv, wifi internet.

Hotel pepa Divčibare